Visit our Twitter feed for more great content
TSS

Vintage Vespa Forum

No horn when lights are on

AutoShrine Sponsor
AutoShrine Sponsor

Rael82 Rael Hutcheon
Oxford, UK   GBR
Hi everyone,

I have an issue with my horn when my lights are turned on it does not work. I own a1970 sprint any suggestions on how to fix this issue as I’ve tried everything and still no joy.

Thanks,

Rael

. Hide banner ads & support this website by becoming a > Gold Supporting Member <
OlympiaScooterCompany Avatar
OlympiaScooterCompany Silver Member Matthew Gatlin
Olympia, WA, USA   USA
faulty switch, or a short in the loom... does the horn work when the lights are off?


Here is a good video for fixing horns if this is the problem




Matthew Gatlin
Olympia Scooter Company
Cell: 503.954.4043
Email: sales@olympiascootercompany.com
Website: www.olympiascootercompany.com

Rael82 Rael Hutcheon
Oxford, UK   GBR
Hi Matthew,

Yes horn works fine when lights are off, just when they are on it's completely dead.

. Hide banner ads & support this website by becoming a > Gold Supporting Member <
OlympiaScooterCompany Avatar
OlympiaScooterCompany Silver Member Matthew Gatlin
Olympia, WA, USA   USA
Did you find the problem? My best guess would be a short in the switch.



Matthew Gatlin
Olympia Scooter Company
Cell: 503.954.4043
Email: sales@olympiascootercompany.com
Website: www.olympiascootercompany.com

. Hide banner ads & support this website by becoming a > Gold Supporting Member <

To add your reply, or post your own questions




Registration is FREE and takes less than a minute!


Having trouble posting or changing forum settings?
Read the Forum Help (FAQ) or contact the webmaster





Join The Club

Sign in to ask questions, share photos, and access all website features

Your Scooters

1964 Vespa VNB 125

Text Size

Larger Smaller
Reset Save

Sponsor Links